TREA

voeten

Hallo, ik ben TREA

Mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen en jongeren die door sociaal emotionele problemen en/of leerproblemen vast lopen en hierdoor niet lekker in hun vel zitten. Ik laat de kinderen en jongeren zelf ontdekken hoe uniek ze zijn; wie ze zijn, wat ze kunnen en waar hun kracht ligt. Door dit in te laten zien durven ze opnieuw voorzichtig stappen te nemen, er ontstaat actie! Het is prachtig om een stukje mee te lopen met een kind of een jongere en te zien welk pad ze gaan bewandelen…

Hier help ik graag een handje door mijn creativiteit, ervaring en kennis in te zetten.

Crea Trea

Mijn hele leven ben ik creatief bezig en dit speelt een grote rol in hoe mijn ‘eigen wijze’ Trea is gegroeid. Creativiteit brengt mij ontzettend veel en ik ben er dan ook van overtuigd dat je je creativiteit nodig hebt om soepel te leren denken en durft te ondernemen. Dit deel ik graag met kinderen en jongeren en neem ze mee op een creatieve ontdekkingsreis naar zichzelf.

Ervaring

Al meer dan 25 jaar werk ik met unieke bijzondere kinderen. In 1992 ben ik als groepsleerkracht begonnen in het asielzoekersonderwijs, vervolgens als NT2 leerkracht bij de School Begeleiding Dienst IJsselmeerpolders en bij Stichting Onderwijs Voorrang Lelystad, tussendoor moeder geworden van twee prachtige dochters. Verder gewerkt als groepsleerkracht, Remedial Teacher, Intern Begeleider en Rugzakbegeleidster op scholen in mijn regio.

Eigen praktijk

In verband met ontwikkelingen binnen het onderwijs zoals bezuinigingen, zie ik dat de extra begeleiding voor kinderen binnen de school zo langzamerhand verdwijnt. De problemen verdwijnen echter niet! En hier ligt nu precies mijn passie.

Om mijn passie te kunnen voortzetten volgde ik bij BGL & Partners te Assen de opleiding tot Kindercoach en specialiseerde me daarna tot Kinder- en Jeugdtherapeut. Deze Post Hbo-opleiding heb ik succesvol afgerond. Regelmatig volg ik bijscholingscursussen.

In combinatie met mijn ervaringen in het onderwijs (als ¨juf en zo…¨) en mijn kennis die ik nu bezit als Kinder- en Jeugdtherapeut ga ik verder werken met unieke bijzondere kinderen en jongeren! Gewoon als mezelf, als ¨TREA¨, vanuit mijn eigen praktijk: Onderwijsondersteuning en Kinder- en Jeugdtherapie.

 Jij bent Ok !

‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.’

De kunst is om dit te zien en te ontwikkelen.

Ga je mee op ontdekkingsreis?

trea

Ik heb er zin in!

Trea Zeefat